Devon en halloween
Hee allemaal!
De week nadat ik de vorige keer heb geschreven gingen we (Nikki, de jongens en ik, Peter moest helaas werken) naar Devon, want het was half term (herfstvakantie) voor de jongens. Het was weer heel leuk! We vertrokken op zondag en zijn op de heenweg naar een pretparkje geweest met veel bootjes, een treintje, een glijbanencomplex en nog wat andere dingen. De volgende dag regende het dus ben ik met Nikki en de jongens gaan zwemmen. Dinsdag leek het weer beter dus gingen we met de boot van 'Granny' (Felicity) en Roger vanuit Dartmouth naar Totnes varen. Jammer genoeg begon het halverwege te stortregenen, maar het was alsnog leuk! De dag daarna hebben we een wandeling gemaakt, toen was het heel mooi weer en onderweg zag Noah eenschommel in een boom. Daar hebben we een tijdje op gespeeld, wat heel leuk was omdat de boom op een heuvel stond en je dus heel hoog boven de grond schommelde! Na de wandeling hebben we geluncht in een pub. Donderdag gingen we pompoenen carven voor Halloween, er kwam een collega van Nikki met zijn twee zoons, dus er waren vijf jongens. Dat was nogal druk, maar het was leuk om te doen! Vrijdag gingen we alweer naar huis, 's ochtends hebben we nog even een wandeling gemaakt en toen zijn we aan de terugweg begonnen, die uiteindelijk vijf uur heeft geduurt doordat het verkeer overal vast stond.
De maandag na Devon was het halloween, de jongens waren erg opgewonden en hebben de hele middag vrij hyper rondgerend. 's Avonds na het eten gingen we hun pakken aantrekken. Elliot ging als vampier, Noah als mummie en Rufus als skelet. Vooral met het pak van Noah heb ik erg veel lol gehad, hij had mummie armen en een masker en de rest van zijn lichaam mocht ik inwikkelen met wcpapier!:) We gingen 'trick-or-treaten' met een vriendje van Rufus en een vriendje van Noah en hebben erg veel snoep opgehaald, het was leuk om te doen! Het werkt zo dat je alleen bij huizen aan mag bellen waar een pompoen voor de deur staat, zodat je geen mensen lastigvalt die er niet op zitten te wachten, dat vond ik wel slim. Ik ben onderweg een groot deel van de tijd bezig geweest met het vastknopen van Noah's wcpapier, want hij wikkelde langzaam maar zeker af, daar heb ik met Peter erg om gelachen.
Verder was ik afgelopen weekend ziek, dus ik ben zaterdag en zondag het grootste deel van de dag thuisgebleven, nu voel ik me gelukkig weer een stuk beter!
Zondagmiddag zei Peter tegen Nikki dat ze de vakantie snel moesten gaan boeken en ze vroegen of ik mee wil. Dat betekent wel dat ik ongeveer twee maanden later naar huis komdan ik eigenlijk had bedacht, maar het leek me ook erg leuk dus ik denk dat ik meega. Het probleem is alleen dat Nikki het huis in Portugal probeerde te boeken waar ze altijd heen gaan, en erachter kwam dat het niet beschikbaar is voor de data die zij wilden. Nu gaan ze kijken of ze ergens anders heen gaan of later in de zomervakantie naar Portugal. Als ze later gaan denk ik niet dat ik mee wil omdat het dan erg dicht op het begin van mijn studie komt te zitten, dus ik hoop dat ze iets anders leuks vinden!
Dit weekend ga ik met Emma naar Bath. Zij isnu voor een half jaar inBristol, enBath ligt tussen Bristol en Oxford in én schijnt heel mooi te zijn dus dat komt goed uit!Zaterdagochtend vertek ik en zondagavond kom ik weer terug. Het weekend daarna komt Ilse op zaterdag aan en ze blijft tot de donderdag daarop en die vrijdag komen Suzanne, Anneloes en Joep tot zondag. Een heleboel leuke dingen dus de komende tijd en ik heb er ontzettend veel zin in!
Suzanne
Suus, wat klinkt dat toch allemaal leuk! Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. Gaat het ook goed met je Engels? Blijf vooral vaak dingen posten, ik ben een fanatiek volger :)
xxxxxxxxxxx
Hoi Suus! Ja, ja, leuk hoor nog twee maanden extra weg en ik zit hier maar moederziel alleen met je vader thuis! Nee hoor, ik vind het super voor je dat je er alles uit haalt én kom gewoon nog een keer extra langs! KNUFFEL